Privacy Statement - DK

PlanGrid-tietosuojaseloste

Voimaantulopäivä: 21.6.2019

Yksityisyytesi suojaaminen on PlanGridille tärkeää. Tässä tietosuojaselosteessa kuvataan, miten PlanGrid, Inc. (”PlanGrid”) ja sen tytäryhtiöt keräävät, käyttävät ja luovuttavat sinua koskevia henkilötietoja rakennusalan tuottavuuden hallinta- ja yhteistyöalustan, verkkosivustojemme sekä sovellustemme yhteydessä, sekä näihin liittyvien tuki- ja asiantuntijapalveluiden ja erilaisten myynti- ja markkinointitoimintojen kautta.

PlanGrid on osa Autodesk-konsernia. Joissakin tapauksissa jaamme ja vastaanotamme henkilötietoja myös muilta Autodesk-yhtiöiltä, kuten tytäryhtiöiltämme, emoyhtiöltämme Autodesk, Inc:ltä sekä sen tytäryhtiöiltä (yhdessä ”sidosyhtiöt”).

Suurinta osaa PlanGrid-palvelujen kautta keräämistämme henkilötiedoista käsitellään asiakkaidemme ja käyttäjiemme lukuun. Tietyissä alla esitetyissä tilanteissa käsittelemme näitä henkilötietoja myös omiin käyttötarkoituksiimme. Emme kuitenkaan ole vastuussa asiakkaidemme käyttämistä tietojen käsittely- tai suojauskäytännöistä, jotka voivat poiketa tässä Tietosuojaselosteessa esitetyistä käytännöistä.

Tämä Tietosuojaseloste ei myöskään koske kolmansien osapuolten verkkosivustojen tai sovellusten suorittamaa henkilötietojen keräämistä. Suosittelemme, että käyt läpi käyttämiesi kolmansien osapuolten verkkosivustojen ja sovellusten tietosuojakäytännöt.

Tässä Tietosuojaselosteessa on tietoja seuraavista asioista:

Minkälaisia tietoja PlanGrid sinusta kerää?

”Henkilötiedot” ovat tietoja, joista sinut voidaan tunnistaa tai jotka voidaan kohtuullisesti katsoen yhdistää sinuun joko suoraan tai välillisesti. Tässä Tietosuojaselosteessa ”henkilötiedoilla” ja ”henkilökohtaisilla tiedoilla” tarkoitetaan samaa ja niitä käytetään tekstissä synonyymeinä.

Saamme henkilötietoja eri tavoilla. Osa tiedoista kerätään suoraan sinulta, kun luot esimerkiksi tilin tai tilaat uutiskirjeen verkkosivustollamme. Muita sinua koskevia tietoja kerätään automaattisesti tai niitä muodostuu, kun käytät PlanGridia; näitä ovat esimerkiksi evästeitä ja muita seurantatekniikoita käyttämällä kerätyt tiedot. Saamme tiettyjä sinua koskevia tietoja myös kolmansilta osapuolilta esimerkiksi silloin, kun annat ammattiisi liittyviä yhteystietoja sekä muita sinua koskevia tietoja kyseisille kolmansille osapuolille. Tässä Tietosuojaselosteessa kuvataan tavat, joilla käsittelemme kahden yleisen henkilötietoluokan tietoja:

  1. Henkilötiedot, joita käsittelemme asiakkaidemme ja käyttäjiemme puolesta PlanGrid-palvelujen tarjoamisen yhteydessä (”Palvelutiedot”) – Keräämme näitä tietoja asiakkailtamme ja käyttäjiltämme eri tavoilla, ensisijaisesti rakennusalan tuottavuuden hallinta- ja yhteistyöalustamme kautta (muun muassa käyttäjätilien kautta osoitteessa plangrid.com ja sovelluksissamme) sekä tähän liittyvien tuki- ja ammattipalvelujen kautta. Koska vastaanotamme tietoja asiakkailtamme tai heidän puolestaan, voivat Palvelutiedot sisältää kaikentyyppisiä tietoja, joita asiakkaamme tai heidän käyttäjänsä antavat. Useimmiten nämä tiedot ovat ammattiin liittyviä yhteystietoja sekä näihin yhteystietoihin liittyviä tietoja.
  2. Henkilötiedot, joita käsittelemme omaa liiketoimintaamme varten (”Liiketoimintatiedot”) – Nämä tiedot sisältävät tiettyjä tietoja, jotka on kerätty verkkosivustoillamme tai niiden kautta, kuten tiedot jotka annat uutiskirjeen tilauslomakkeisiin, tiedot jotka keräämme automaattisesti, kun vierailet verkkosivustoillamme, sekä myyntiin ja markkinointiin liittyvien toimien kautta kerätyt tiedot.

Huomaathan, että voimme joutua keräämään tiettyjä sinua koskevia henkilötietoja lain nojalla tai seurauksena sopimussuhteesta, joka on olemassa meidän ja sinun välillä, tai meidän ja sen asiakkaamme välillä, jonka kautta käytät PlanGridia. Tällaisten tietojen toimittamatta jättäminen voi estää tai viivästyttää näiden velvollisuuksien täyttämistä.

Meille antamasi tiedot

Keräämme tiettyjä henkilötietoja suoraan sinulta. Näitä tietoja ovat tyypillisesti:

  • Yhteystietosi (esim. nimi, sähköpostiosoite, puhelinnumero ja postiosoite);
  • Ammattiisi liittyvät tiedot (esim. ammattinimike ja yrityksen nimi);
  • Kieliasetukset;
  • Tilaussopimukset;
  • Tiedot tuotteista tai palveluista, jotka olet ostanut tai joita kohtaan olet osoittanut mielenkiintoa;
  • Koulutus- ja sertifiointitiedot;
  • Tiedot tapahtumiin osallistumisesta;
  • Viestintäasetukset;
  • Viestintäsi kanssamme (esim. palaute, pyynnöt, valitukset, lähettämäsi asiasisältö sekä foorumeillamme julkaisemasi kommentit); ja
  • Antamasi maksutiedot, kun teet ostoksen suoraan meiltä.

Huomaathan, että tehdessäsi ostoksia PlanGrid-palvelujen kautta käytämme maksujen käsittelypalveluja (kuten Stripea) emmekä tallenna luottokorttitietoja tai muita taloudellisia tietoja (lukuun ottamatta vahvistusta siitä, että tietty summa on maksettu). Keräämme sinulta yhteystietosi ja välitämme ne maksujen käsittelijälle maksutapahtuman helpottamiseksi. Saat lisätietoja ottamalla yhteyttä asianomaiseen palveluntarjoajaan heidän tietosuojailmoitustensa mukaisesti.

PlanGridin käytön yhteydessä saatavat tiedot

Keräämme ja muodostamme automaattisesti tiettyjä henkilötietoja, jotka liittyvät PlanGridin käyttöösi. Näitä tietoja ovat tyypillisesti:

  • Järjestelmän tiedot ja käyttötiedot, jotka liittyvät PlanGridin käyttöösi (esim. yksilölliset laitetunnisteet, käyttöjärjestelmä, käyttämäsi laitteen tyyppi, tuotteen tunnus, käyttöoikeuden tiedot, käyttämäsi sivustot ja sovellukset sekä käytön kesto, IP-osoitteesi perusteella määritetty kaupunki ja maa sekä selaimeen liittyvät tiedot);
  • Virhetiedot (esim. tiedot teknisistä vioista, joita voi esiintyä sovellustemme käytön yhteydessä, jos päätät lähettää meille niihin liittyviä raportteja);
  • Automaattiset päivitykset (esim. tiedot, joista järjestelmänvalvoja voi tunnistaa sinut automaattisen päivitysprosessin yhteydessä, mukaan lukien käyttäjänimi ja tietokoneen nimi tai kuvaus): ja
  • Tiedot, jotka muodostamme PlanGridin käyttöösi liittyen (esim. käsityksemme mielenkiinnon kohteistasi verkkosivustomme tai palvelun ominaisuuksien käytön perusteella).

Käytämme myös evästeitä (pieniä tekstitiedostoja, jotka verkkoselain tallentaa käyttäessäsi verkkosivustoja) ja muita samankaltaisia teknologioita, kuten seurantakuvapisteitä ja jäljitteitä, joilla keräämme ja tallennamme tietoja siitä, milloin käytät alustaamme, verkkosivustojamme ja sovelluksiamme. Saat lisätietoja evästeistä ja muista automaattisista tiedonkeruutyökaluista katsomalla alla olevan kohdan: "Evästeet ja automaattinen tiedonkeruu".

Sosiaalisen median tiedot – Meillä on sivustoja sosiaalisissa medioissa, kuten Facebookissa, LinkedInissä ja Twitterissä, joilla voit vierailla ja joiden kautta voit olla meihin yhteydessä. Alusta sisältää myös painikkeita, työkaluja tai sisältöä, joka johtaa toisen yrityksen palveluihin. Keräämme omilla ja kolmansien osapuolten analytiikkatyökaluilla tietoja siitä, miten käytät näitä ominaisuuksia.

Jos käyttämäsi PlanGrid-palvelut sisältävät laajennuksia, tietoja voidaan siirtää laitteeltasi suoraan sosiaalisen median palveluntarjoajalle. Emme voi vaikuttaa laajennusten keräämiin tietoihin. Jos olet kirjautunut sisään sosiaalisen median palveluun, voidaan kyseisen palvelun käyttäjätilisi tiedot yhdistää PlanGrid-palvelujen käyttöösi.

Jos olet vuorovaikutuksessa laajennusten avulla esimerkiksi klikkaamalla Tykkää-, Seuraa- tai Jaa-toimintoja tai kirjoittamalla kommentteja, voivat nämä tiedot näkyä automaattisesti kyseisessä sosiaalisen median profiilissasi. Vaikka et olisi kirjautunut sisään, laajennukset voivat lähettää IP-osoitteesi sosiaalisen median palveluntarjoajille. Huomioithan tämän, kun käytät PlanGrid-palveluja.

Kun muodostat yhteyden sosiaalisen median palveluun laitteella, jota käyttävät myös muut ihmiset, pääsevät nämä muut käyttäjät näkemään tiedot, jotka on tallennettu tai jotka näytetään profiilisi yhteydessä sosiaalisen median palvelusivulla.

Muilta osapuolilta keräämämme tiedot

Saamme tietyntyyppisiä tietoja kolmansilta osapuolilta, mukaan lukien Palvelutietoja, joita keräämme asiakkailta ja käyttäjiltä alustamme kautta. Lisäksi saamme Liiketoimintatietoja sidosyhtiöiltämme ja muilta kolmansilta osapuolilta, kuten työnantajilta, liiketoimintakumppaneilta, yritystietokannoista, tietojen rikastamispalvelujen tarjoajilta, muilta kolmansien osapuolten tietojen yhdistämispalveluilta sekä sosiaalisen median alustoilta (esim. LinkedIniltä). Kolmansilta osapuolilta saamamme Liiketoimintatiedot voivat sisältää yhteystietoja (esim. nimi, sähköpostiosoite, puhelinnumero ja postiosoite) sekä työhön liittyviä tietoja (esim. ammattinimike ja yrityksen nimi).

Miten PlanGrid käyttää sinusta keräämiään tietoja?

Käytämme henkilötietojasi vastuullisesti ja tarpeellisilla tavoilla esimerkiksi:

  • Henkilöllisyytesi vahvistamiseen siinä määrin kuin se on tarpeen sopimusvelvoitteidemme täyttämiseksi sinua kohtaan;
  • Palvelujen, tuotteiden, tuen tai pyytämiesi PlanGrid-palveluihin liittyvien tietojen toimittamiseen siinä määrin kuin se on tarpeen sopimusvelvoitteidemme täyttämiseksi sinua kohtaan;
  • Kanssasi tehtyyn sopimukseen liittyvien tietojen toimittamiseksi sinulle;
  • Muiden pyytämiesi tietojen, kuten päivitystesi tykkäysten, lähettämiseen sinulle siinä määrin kuin se on tarpeen sopimusvelvoitteidemme täyttämiseksi sinua kohtaan;
  • Tuotteitamme ja palveluitamme sekä sidosyhtiöidemme tuotteita ja palveluita koskevien tietojen lähettämiseen, mukaan lukien oikeutetun etumme mukainen markkinointiviestien lähettäminen;
  • Tukemaan oikeutetun etumme mukaisesti pyrkimystä parantaa tuotteitamme ja palveluitamme sekä sidosyhtiöidemme tuotteita ja palveluita, esimerkiksi käyttämällä automatisoituja järjestelmiä tietojesi analysointiin koneoppimisen ja edistyneen analytiikan avulla;
  • PlanGrid-palveluissa esiintyvien ongelmien korjaamiseksi siinä määrin kuin on tarpeen sopimusvelvoitteidemme täyttämiseksi sinua kohtaan;
  • Tukemaan oikeutetun etumme mukaisesti pyrkimystä mukauttaa sisältöä ja mainoksia, jotka näet verkkosivustollamme, internetissä sekä muualla;
  • Tukemaan oikeutetun etumme mukaista pyrkimystä analysoida markkinaolosuhteita ja PlanGrid-palvelujen käyttöä;
  • Edistääksemme oikeutetun etumme mukaista pyrkimystä estää ja rajoittaa petoksia ja ohjelmistopiratismia;
  • Tukemaan oikeutetun etumme mukaista pyrkimystä luoda ja kaupallistaa uusia PlanGrid-tuotteita ja –palveluja;
  • PlanGrid-palveluita koskevien juridisten ehtojen täytäntöönpanoon;
  • Noudattaaksemme lakeja ja suojataksemme oikeuksia, turvallisuutta ja omaisuutta;
  • Tukemaan oikeutetun etumme mukaista pyrkimystä luoda ja käyttää yhdistettyjä ja anonymisoituja tietoja; sekä
  • Muihin tarkoituksiin, joihin hankimme suostumuksesi (kun henkilötietojen käsittely perustuu suostumukseesi, voit peruuttaa suostumuksesi milloin tahansa ottamalla yhteyttä alla esitettyihin yhteystietoihin).

Käsittelemme Palvelutietoja asiakassopimustemme ja sovellettavan lainsäädännön mukaisesti.

Voimme käsitellä henkilötietoja vastaavasti myös asiakkaidemme ja yrityskumppaniemme oikeutettujen etujen perusteella. Kun käsittelymme perustuu oikeutettuun etuun, sinulla on oikeus vastustaa tietojen käsittelyä henkilökohtaiseen erityiseen tilanteeseen liittyvällä perusteella. Saat lisätietoja alla olevasta kohdasta: "Kuinka pääset tietoihisi, miten voit, päivittää, ladata sekä poistaa tietojasi?".

Miten PlanGrid luovuttaa tietoja?

Luovutamme yllä kuvattuja tietoja seuraavasti:

  • Kun olemme saaneet siihen suostumuksesi tai kun luovuttaminen liittyy muuhun toimintaan, jota olet pyytänyt tai johon olet suostunut. Jos esimerkiksi päätät integroida kolmansien osapuolten ohjelmistoa alustaamme (esimerkiksi Google Drive, Box, Dropbox tai muu integrointi), jaamme tietoja kyseisten kolmansien osapuolten integrointien kanssa, jotta ne toimivat oikein. Huomaathan, että tietojasi käsitellään kyseisten kolmansien osapuolten toimesta heidän omien tietosuojaselosteiden ja tietoturvakäytäntöjen tai -menettelyjen mukaan, joihin emme voi vaikuttaa;
  • Palveluntarjoajillemme, mukaan lukien jälleenmyyjät, konsultit ja muut palveluntarjoajat, jotka suorittavat palveluja tai toimintoja puolestamme, yllä kuvattuja tietojenkäsittelytarkoituksia varten. Palveluntarjoajiimme kuuluu esimerkiksi yrityksiä, jotka tukevat toimintaamme markkinoinnissa, myynnissä, konsultoinnissa, viestinnässä, ohjelmistojen huolto- ja tukitoimissa, analytiikassa, sosiaalisessa mediassa, markkinatutkimuksessa, käyttöoikeuden noudattamisessa, tietoturvassa, lokalisoinnissa sekä maksujen käsittelyssä. Palveluntarjoajamme käsittelevät tietojasi sopimusehtojen mukaan, jotka rajoittavat heidän mahdollisuuksiaan käyttää tietojasi edelleen;
  • Yrityskumppanien kanssa niiden omiin markkinointitarkoituksiin, esimerkiksi verkkomainonnan toimittamiseksi;
  • Tytäryhtiöidemme, emoyhtiömme Autodesk, Inc:n ja sen muiden tytäryhtiöiden (yhdessä ”sidosyhtiömme”) kanssa kaikkiin tietojen käyttötarkoituksiin, jotka on kuvattu tässä Tietosuojaselosteessa, sekä oikeutetun etumme mukaisiin pyrkimyksiin tarjota sinulle integroituja tuotteita ja palveluita (mukaan lukien sidosyhtiöidemme tuotteisiin ja palveluihin liittyvien ostojen, palvelujen ja maksujen hallitsemiseksi). Sidosyhtiömme voivat tarjota sinulle räätälöityjä tarjouksia tai lähettää sinulle markkinointiviestejä sinua kiinnostavista tuotteista ja palveluista, kun olet antanut suostumuksesi tai jos sovellettava laki tällaisen sallii;
  • Sosiaalisen median palveluille, kun käytät PlanGridin palveluja yhdistääksesi ja jakaaksesi tietoja julkisesti tai yhteyshenkilöidesi kanssa kyseisissä kolmansien osapuolten sosiaalisen median alustoissa ja palveluissa;
  • Kun laki edellyttää meitä tekemään niin, kuten haasteen tai oikeuden määräyksen perusteella;
  • Kun vilpittömin mielin uskomme, että tietojen paljastaminen on tarpeen petoksen tai ohjelmistopiratismin estämiseksi tai siihen reagoimiseksi taikka PlanGridin, asiakkaidemme ja muiden henkilöiden oikeuksien, omaisuuden ja turvallisuuden suojaamiseksi; ja
  • Osana yritysmyyntiä, fuusiota, konsolidointia, hallintamuutosta tai huomattavaa omaisuuden siirtoa tai uudelleenjärjestelyä.

Saatamme myös luovuttaa Palvelutietoja, jotta voimme tarjota PlanGrid-palveluja. Tämä voi sisältää tietojen siirtämisen palveluntarjoajille, jotka käyttävät tietoja tämän Tietosuojaselosteen mukaisesti, sekä kolmansille osapuolille, joiden omaa tietojen käyttöä tämä Tietosuojaseloste ei määritä, kuten:

  • Helpottamalla käyttäjän tietojen julkaisemista PlanGrid-projektiin, jota hallitsee kolmas osapuoli (muiden esitettyjen esimerkkien tavoin käyttö ja luovuttaminen tehdään tässä tapauksessa kolmannen osapuolen päätöksellä);
  • Helpottamalla käyttäjän tietojen julkaisemista PlanGrid-projektiin, jota sinä hallitset (muiden esitettyjen esimerkkien tavoin käyttö ja luovuttaminen tehdään tässä tapauksessa sinun päätökselläsi);
  • Helpottamalla käyttäjän sähköistä tietojen toimittamista ulkoiselle, käyttäjän valitsemalle vastaanottajalle (kuten tietojen lähettäminen integroituun ratkaisuun tai muun kuin käyttäjän kutsuminen projektiin);
  • Tarjoamalla asiakkaalle tai asiakkaan valitsemalle kolmannelle osapuolelle asiakkaan PlanGrid-projektin käyttäjistä kerättyjä tietoja;
  • Tarjoamalla projektin ylläpitäjälle tietoja siitä, miten käyttäjä käyttää PlanGrid-projektia; ja
  • Antamalla projektin ylläpitäjän siirtää koko projektin tai sen osan hallinta (sekä sen sisältämät tiedot) uudelle projektin ylläpitäjälle, kuten eri yrityksessä toimivalle ylläpitäjälle.

Voimme myös jakaa muille toimijoille yhdistettyjä tai anonymisoituja tietoja, joista sinua ei voi enää tunnistaa.

Miten PlanGrid suojaa ja säilyttää tietojasi?

Ylläpidämme erilaisia fyysisiä, organisatorisia ja teknisiä suojatoimenpiteitä, jotka muuttuvat ajoittain. Rajoitamme PlanGridin sekä sidosyhtiöiden työntekijöiden, urakoitsijoiden ja edustajien pääsyä tietoihisi siten, että vain tietoja tarvitsevat saavat ne käyttöönsä suorittaakseen määrätyt tehtävät, sekä kehittääksemme ja parantaaksemme tuotteitamme ja palveluitamme.

Jos käytät palveluumme integroitua kolmannen osapuolen ohjelmistoa (esimerkiksi Google Drive, Box, Dropbox tai muut ratkaisut), tietojasi käsitellään kyseisten kolmansien osapuolten omien tietosuojaselosteiden ja tietoturvakäytäntöjen tai -menettelyjen mukaan, joihin emme voi vaikuttaa.

Säilytämme tietojasi niin kauan kuin on tarpeen, jotta voimme täyttää tässä Tietosuojaselosteessa kuvatut käyttötarkoitukset, tai niin kauan kuin laki vaatii tai sallii meidän säilyttää tietoja. Säilytämme tietojasi, jotta voimme täyttää taloudellista raportointia koskevat velvoitteemme ja jotta voimme laatia, käsitellä ja puolustautua oikeudellisilta vaatimuksilta, mukaan lukien sopimusten mukaisten oikeuksiemme valvonta. Tietoja voi jäädä pidemmäksi aikaa kopioihin, joita tehdään varmuuskopioinnin ja liiketoiminnan jatkuvuuden varmistamiseksi.

Kuinka pääset tietoihisi, miten voit päivittää, ladata sekä poistaa tietojasi?

Sinulla on oikeus saada pääsy säilyttämiimme sinua koskeviin henkilötietoihin, pyytää tietojesi oikaisua, päivittämistä sekä eräissä tilanteissa käsittelyn rajoittamista ja tietojesi poistamista. Tietyissä olosuhteissa sinulla on oikeus saada sinusta säilyttämämme tiedot siirtokelpoisessa muodossa sekä siirtää tiedot kolmannelle osapuolelle. Sinulla on myös tietyissä tilanteissa oikeus vastustaa suorittamaamme henkilötietojesi käsittelyä sekä peruuttaa antamasi suostumus.

Kaikki käyttäjät voivat tarkistaa ja päivittää tiettyjä käyttäjätietoja kirjautumalla sisään PlanGrid-palveluiden relevantteihin osioihin. Voit peruuttaa markkinointisähköpostien tilauksen napsauttamalla sähköpostissa olevaa tilauksen peruutuslinkkiä. Käyttäjät voivat poistaa tilinsä käytöstä ottamalla yhteyttä osoitteeseemme privacy@plangrid.com, mikäli PlanGridin ja tilistä vastuussa olevan asiakkaan väliset sopimusehdot eivät estä tätä. Evästeisiin ja muihin automaattisiin tiedonkeruutoimintoihin liittyvät hallintatoiminnot on kuvattu alla olevassa osiossa: "Evästeet ja automaattinen tiedonkeruu". Sinulla voi paikallisten lakien perusteella olla tietyissä tilanteissa oikeus kieltäytyä vastaanottamasta tiettyjä suoramarkkinointiviestejä.

Voit käyttää oikeuksiasi ottamalla meihin yhteyttä tämän Tietosuojaselosteen lopussa olevien yhteystietojen avulla. Jos käsittelemme Palvelutietoja asiakkaidemme puolesta, voimme ohjata pyynnön asianomaiselle asiakkaalle ja käsitellä pyyntöä yhteistyössä asiakkaan kanssa, mahdolliset asiakkaan kanssa tehdyt erityiset sopimusjärjestelyt huomioiden. Mikäli kyseessä on yksittäinen käyttäjätili, jota ei ole yhdistetty asiakastiliin, käsittelee PlanGrid pyynnön suoraan.

Sinulla voi paikallisten lakien perusteella olla oikeus tehdä valitus asianomaiselle valvontaviranomaiselle. Kannustamme käyttäjiä kuitenkin ottamaan ensin yhteyttä meihin, jotta voimme tehdä parhaamme ongelmien selvittämiseksi.

Evästeet ja automaattinen tiedonkeruu

Keräämme yhdessä kolmansien osapuolten kanssa verkkosivustoillamme, sovelluksissamme ja sähköposteissamme tiettyjä tietoja käyttämällä evästeitä ja vastaavia teknologioita (kuten jäljitteitä, JavaScript-tunnisteita ja muita mekanismeja, joilla saadaan pääsy, luetaan ja kirjoitetaan laitteen tallennustilaan. Yhdessä näitä teknologioita kutsutaan ”evästeiksi”). Nämä tiedot voivat sisältää yksilöllisiä selaintunnisteita, IP-osoitteen, selaimen ja käyttöjärjestelmän tietoja, laitetunnisteita (kuten Apple IDFA tai Android Advertising ID), paikannustietoja, muita laitteen tietoja, internetyhteyden tietoja sekä tietoja käyttäjien vuorovaikutuksesta sovellustemme, verkkosivustojemme ja sähköpostiemme kanssa (esimerkiksi kolmannen osapuolen verkkosivuston URL-osoite, josta olet siirtynyt, verkkosivustomme sivut joilla vierailet sekä verkkosivustollamme napsauttamasi linkit). Käytämme näitä tietoja tässä Tietosuojaselosteessa kuvattuihin käyttötarkoituksiin.

Me ja puolestamme toimivat palveluntarjoajat asetamme evästeitä. Annamme myös kolmansien osapuolten asettaa evästeitä, joita emme valvo. Näitä ovat erityisesti mainosevästeet (kuvattu alla). Alla on tietoja evästeitä asettavista kolmansista osapuolista.

Jotkin evästeet ovat "istuntokohtaisia". Nämä evästeet poistetaan, kun suljet selaimen, ja niitä ovat esimerkiksi evästeet, jotka pitävät sinut kirjautuneena verkkosivuillemme istunnon ajan. Toiset evästeet ovat ”pysyviä” evästeitä, jotka säilyvät laitteellasi pidempään. Näitä ovat esimerkiksi evästeet, joilla tallennetaan kieliasetuksesi, jotta näet verkkosivustomme aina haluamallasi kielellä.

Käytämme erityyppisiä evästeitä:

  • Ehdottoman välttämättömät evästeet. Nämä evästeet ovat ehdottoman välttämättömiä, jotta voimme tarjota pyytämäsi palvelut. Käytämme evästeitä esimerkiksi kirjautumisen todentamiseen ja kirjautumisen ylläpitämiseen, avaamiesi sivujen asetusten muistamiseen, palvelujemme olennaisten ominaisuuksien tarjoamiseen ja pyytämiesi tietojen, kuten asiakastukitietojen, tarjoamiseen. Ehdottoman välttämättömät evästeet asetetaan laitteellesi tai selaimeesi, kun vierailet verkkosivustollamme tai sovelluksissamme tai kun pyydät palvelua, joka edellyttää niiden käyttöä. Jos poistat käytöstä tämäntyyppiset evästeet, et välttämättä voi käyttää verkkosivustojen tai sovellusten kaikkia toimintoja emmekä voi välttämättä toteuttaa pyyntöjäsi.
  • Suorituskykyevästeet. Nämä evästeet parantavat PlanGrid-palvelujen käyttökokemusta. Käytämme evästeitä esimerkiksi kohdennetun sisällön näyttämiseen, analytiikan suorittamiseen, liikenteen ja käyttötrendien mittaamiseen, käyttäjäryhmiemme tutkimiseen, teknisten ongelmien selvittämiseen ja korjaamiseen sekä liiketoimintamme suunnitteluun ja parantamiseen. Näiden evästeiden käyttö perustuu suostumukseesi. Voit peruuttaa suostumuksesi käyttämällä alla kuvattua toiminnallisuutta.
  • Mainosevästeet. Näitä evästeitä käytetään, jotta voimme ymmärtää mieltymyksiäsi ja näyttää olennaisia mainoksia sekä verkkosivustoillamme että kolmansien osapuolten sivustoilla. Näitä evästeitä käytetään käyttäjien ja heidän laitteidensa tunnistamiseen, tiedottamiseen, optimointiin ja mainosten näyttämiseen sekä mainosten näyttökertojen, mainospalvelujen muiden käyttötarkoitusten sekä mainosvuorovaikutusten raportointiin (mukaan lukien näiden suhde vierailuihin tietyillä sivustoilla tai tietyissä sovelluksissa). Näiden evästeiden käyttö perustuu suostumukseesi. Voit peruuttaa suostumuksesi käyttämällä alla kuvattua toiminnallisuutta.

Jos haluat saada yleistä lisätietoa kohdennetusta mainonnasta, kuten ohjeista, joiden avulla voit kieltäytyä joidenkin mainoskumppaniemme näyttämistä kohdennetuista mainoksista, käy osoitteessa aboutads.info/choices tai youronlinechoices.eu jokaisella selaimellasi ja laitteellasi. Voit myös rajoittaa mainosevästeiden käyttöä käyttämällä Limit Ad Tracking -asetusta Applen iOS-laitteissa tai Opt Out of interest-based ads -asetusta Android-laitteissa. Voit kieltäytyä kaikista kohdennetuista mainoksista tai nollata mainostunnuksesi, jotta näet kohdennettuja mainoksia vain tunnuksen nollauksesta alkaen.

  • Sosiaalisen median evästeet. Nämä evästeet antavat sinun julkaista viestejä sosiaalisen median sivustoilla, kuten Facebookissa. Näiden evästeiden käyttö perustuu suostumukseesi. Voit peruuttaa suostumuksesi käyttämällä alla kuvattua toiminnallisuutta.

Sinulla on oikeuksia verkkosivustoillamme käytössä oleviin evästeisiin liittyen. Voit mahdollisesti asettaa verkkoselaimesi kieltäytymään tietyntyyppisistä evästeistä tai ilmoittamaan, kun tietyntyyppisiä evästeitä lähetetään. Voit tehdä tämän Ohje-, Asetukset-, tai Työkalut-osiossa selaimesta riippuen. Joissakin selaimissa on vastaavat asetukset paikallisen HTML5-tallennustilan sekä Flash-tallennustilan hallintaan. Jos kuitenkin estät tai torjut evästeemme, paikallisen tallennustilan, JavaScriptin tai muiden teknologioiden käytön, tietyt verkkosivustot (mukaan lukien omat verkkosivustomme) eivät välttämättä toimi oikein. Voit myös kieltäytyä tiettyjen palveluntarjoajien mainosevästeiden käytöstä käyttämällä toimintoja osoitteessa aboutads.info/choices tai youronlinechoices.eu, kuten yllä on kuvattu.

Tietoja käyttämistämme tietyistä evästeistä:

  • Voit kieltäytyä Google Analyticsin käytöstä ja mukauttaa Google Display Network -mainoksia vierailemalla Google Ads -asetussivulla. Google antaa sinun asentaa myös Google Analyticsista kieltäytymisen selainlaajennuksen.
  • Jos et halua, että käytämme kohdallasi Inspectletiä, joka luo toistettavan tietueen vierailuista verkkosivustomme markkinointiosiossa (eikä palvelua tuottavassa osiossa) analytiikka- ja vianmääritystarkoituksia varten, käy täällä.
  • Jos et halua, että käytämme kohdallasi Optimizelya, joka auttaa meitä ymmärtämään, mitä työnkulkuja asiakkaat arvostavat eniten, vieraile täällä.
  • Jos et halua, että käytämme kohdallasi Marketoa, jonka avulla käsittelemme markkinointityönkulkua, napsauta tätä.
  • Jos et halua, että käytämme kohdallasi LiveChat Inc:n tarjoamaa asiakastukiratkaisua, lähetä sähköpostia osoitteeseen support@livechatinc.com.
  • Jos et halua, että käytämme kohdallasi Amplitude- ja Segment-ratkaisuja, joiden avulla suoritamme asiakkaiden käyttömalleihin ja käyttäytymiseen liittyviä analytiikkatoimintoja, lähetä sähköpostia osoitteeseen privacy@plangrid.com.

Jos korvaat, vaihdat tai päivität selaimen tai poistat evästeesi, voit joutua kieltäytymään näiden työkalujen käytöstä uudelleen. Emme vastaa selainpohjaisiin älä seuraa -signaaleihin.

Vierailethan mobiililaitteen valmistajan verkkosivustolla (tai laitteen käyttöjärjestelmän verkkosivustolla), saadaksesi ohjeita mahdollisten muiden yksityisyyden valvontatoimintojen käytöstä mobiililaitteen käyttöjärjestelmässä, kuten laitetunnisteita ja paikannustietoja koskevista yksityisyysasetuksista.

Siirtääkö PlanGrid tietojasi valtiollisten maarajojen ulkopuolelle?

Yrityksemme pääkonttori sijaitsee Yhdysvalloissa ja tässä Tietosuojaselosteessa kuvatuilla tavoilla luovutettujen tietojen vastaanottajat sijaitsevat Yhdysvalloissa sekä muissa maissa, joissa tietosuojalait eivät välttämättä tarjoa yhtä paljon suojaa kuin omassa maassasi. PlanGrid noudattaa rajat ylittävään tietosuojaan liittyviä juridisia vaatimuksia käyttämällä esimerkiksi Euroopan komission hyväksymiä mallisopimuslausekkeita ja EU:n ja Yhdysvaltain sekä Sveitsin ja Yhdysvaltain välisen Privacy Shield -sopimuksen (”Privacy Shield”) edellyttämiä alla kuvattuja sopimusehtoja.

PlanGrid noudattaa EU:n ja Yhdysvaltain sekä Sveitsin ja Yhdysvaltain välisiä Privacy Shield -järjestelyä niin kuin ne on asetettu Yhdysvaltain kauppaministeriön toimesta Euroopan talousalueelta (ETA), Sveitsistä tai Yhdistyneestä kuningaskunnasta Yhdysvaltoihin siirrettyjen henkilötietojen keräämiseen, käyttöön ja säilyttämiseen liittyen. PlanGrid on todisteellisesti osoittanut Yhdysvaltain kauppaministeriölle, että se oman datansa osalta noudattaa näitä Privacy Shield -ehtoja. Jos tämän Tietosuojaselosteen olennaisten ehtojen ja Privacy Shield -ehtojen välillä on ristiriita, Privacy Shield -ehtoja sovelletaan. Olemme todistaneet Yhdysvaltain kauppaministeriölle, että noudatamme Privacy Shield -ehtoja käsitellessämme henkilötietoja, jotka PlanGrid on vastaanottanut Privacy Shieldin perusteella. Yhdysvaltain liittovaltion kauppakomissiolla (FTC) on toimivalta PlanGridin Privacy Shield -ehtojen noudattamisen varmistamisessa. Saadaksesi lisätietoja Privacy Shield -ohjelmasta ja nähdäksesi sertifikaattimme, vieraile osoitteessa https://www.privacyshield.gov. Lisätietoja on saatavilla Privacy Shield -lausunnostamme.

ETA-alueella, Sveitsissä tai Yhdistyneessä kuningaskunnassa asuvien käyttäjien tulee ohjata kysymykset, huolenaiheet tai valitukset PlanGridin Privacy Shield -järjestelyn noudattamisesta suoraan PlanGridille tämän Tietosuojaselosteen lopussa kuvatulla tavalla. PlanGrid pyrkii vastaamaan kysymyksiisi sekä ratkaisemaan huolenaiheesi kokonaisuudessaan mahdollisimman nopeasti. Mikäli ongelmaa tai valitusta ei ole ratkaistu sen jälkeen, kun asia on käsitelty PlanGridin kanssa, PlanGrid on suostunut osallistumaan alla kuvattuun, sinulle maksuttomaan, itsenäiseen Privacy Shield -riidanratkaisumenettelyyn. PlanGrid on sitoutunut ohjaamaan EU:n ja Yhdysvaltain sekä Sveitsin ja Yhdysvaltain välisiä Privacy Shield -periaatteita koskevat ratkaisemattomat tietosuojavalitukset itsenäiseen riidanratkaisumenettelyyn. Jos haluat lisätietoja tai tehdä valituksen, vieraile JAMSin sivustolla. Jos valitustasi ei voida näiden vaiheiden jälkeenkään ratkaista, saatavilla voi rajoitetuissa olosuhteissa olla sitova lisävälimiesmenettely ennen Privacy Shield -lautakuntaa, kuten on kuvattu osoitteessa https://www.privacyshield.gov.

Huomaathan, että PlanGridin asiakkaat voivat siirtää henkilötietoja PlanGridille muiden oikeudellisten mekanismien perusteella, jotka Euroopan komissio ja muut asianomaiset viranomaiset ovat hyväksyneet rajat ylittävään tiedonsiirtoon, kuten mallisopimuslausekkeilla. Jos haluat käyttää oikeuttasi nähdä kopioita tiedonsiirtomekanismiasiakirjoista, joilla PlanGrid siirtää tietoja kolmansille osapuolille, ota meihin yhteyttä alla olevilla yhteystiedoilla. Alustamme avulla asiakkaat ja käyttäjät voivat tehdä kolmansille osapuolille suunnattuja kansainvälisiä tiedonsiirtoja, joista asiakkaat ja käyttäjät ovat yksinomaisessa vastuussa.

Miten PlanGrid suojaa lasten tietoja?

PlanGrid suhtautuu vakavasti lasten tietosuojaan ja lasten henkilötietojen suojaamiseen.

PlanGrid-palvelut on lähtökohtaisesti suunniteltu täysi-ikäisille käyttäjille. Joissakin tapauksissa voimme tarjota PlanGrid-palveluja oppilaitoksille, kuten lukioille ja yliopistoille. Emme kuitenkaan kerää tietoisesti henkilötietoja alle 13-vuotiailta lapsilta PlanGrid-palveluiden yhteydessä.

Jos havaitsemme, että olemme keränneet tietoa lapsesta Yhdysvaltain Children’s Online Privacy Protection Act and Rule (”COPPA”) -lain tai muun sovellettavan lain vastaisella tavalla, me joko poistamme tiedot viipymättä tai hankimme vanhemman tai huoltajan suostumuksen kyseisen tiedon keräämiseen.

Mikäli alle 18-vuotias yksityishenkilö julkaisee sisältöä PlanGrid-palveluissa, kunnioitamme sisällön poistopyyntöjä, ellei laki vaadi meitä säilyttämään sisältöä. Alle 18-vuotiaat henkilöt voivat ottaa meihin yhteyttä alla olevilla yhteystiedoilla ja pyytää, että kaikki henkilökohtaisesti tunnistettavissa oleva sisältö poistetaan PlanGrid-palveluista. Huomaathan, että poistaessamme tietoja, emme välttämättä poista välittömästi kaikkia kopioita aktiivisilta palvelimiltamme ja saatamme myös säilyttää tietoja varmuuskopiojärjestelmissämme.

Näytetäänkö antamiasi tietoja koskaan julkisesti?

Kuten kaikissa muissakin tilanteissa, kehotamme sinua varovaisuuteen myös päättäessäsi julkaista henkilötietoja PlanGrid-palveluissa. Alustamme, verkkosivustomme ja sovelluksemme sisältävät useita paikkoja, joihin voi julkaista sisältöä, kuten kommentteja.

\Joissain tapauksissa voit rajoittaa sitä, kuka voi nähdä tai käyttää julkaisemiasi tietoja. Muissa tapauksissa tiedot ja sisältö voivat olla alustan, verkkosivuston tai sovelluksen rekisteröityjen käyttäjien saatavilla tai jopa yleisesti saatavilla. Nimesi, käyttäjänimesi, profiilikuvasi tai sähköpostiosoitteesi (erityisesti, jos se on käyttäjänimesi) voidaan julkaista alustamme, verkkosivustojemme tai sovellustemme kautta julkaisemasi viestin tai muun sisällön yhteydessä.

Jos julkaiset tietoa, jota et halua paljastaa julkisesti, varmista että käytät alustaa, verkkosivustoa tai sovellusta jossa voit hallita, kuka näkee julkaisemasi tiedot.

Muuttuuko tämä tietosuojalausunto?

PlanGrid voi muuttaa tätä Tietosuojaselostetta vastaamaan lainsäädännössä, tietojenkäsittelyssämme tai yrityksemme toiminnassa tapahtuvia muutoksia. Päivitetty Tietosuojaseloste julkaistaan osoitteessa https://www.plangrid.com/privacy.

Miten voit ottaa meihin yhteyttä?

Jos sinulla on kysyttävää käytännöistämme tai tästä Tietosuojaselosteesta tai jos haluat lähettää meille henkilötietojasi koskevia pyyntöjä tai valituksia, ota yhteyttä osoitteeseen: privacy@plangrid.com.

Ottaaksesi yhteyttä tietosuojavastaavaamme, käytäthän seuraavia yhteystietoja: DPO@autodesk.com.